Co na schůzce nezaznělo...

23.09.2011 21:11

Přestože jsem se na třídní schůzku poměrně pečlivě připravovala, přece jen několik důležitých informací "spadlo pod stůl". Takže dodatečně:

  • Konzultační hodiny - o tom, že se s Vámi ráda uvidím kdykoli po předchozí telefonní či e-mailové domluvě, jsem Vám řekla, zapomněla jsem jen dodat, abyste nežádali informace před vyučováním, během přestávek či dokonce v průběhu hodiny. V tuto dobu mám na starosti Vaše děti a zodpovídám za jejich bezpečnost (pokud mám výuku nebo dozor), případně využívám několikaminutového "volna" stejně jako děti k nezbytnému minirelaxu. Věřím, že se na vhodném termínu společné schůzky určitě domluvíme.
  • Příspěvek SRPŠ - na letošní rok byl schválen ve výši 200 Kč na žáka. Peníze prosím pošlete po dětech co nejdříve.
  • V letošním roce se naše škola zapojila do projektu "Ovoce do škol" - jednou měsíčně děti dostanou balíček ovoce. První balíčky by měly přijít ve čtvrtek 29. září,
  • Známky v Notýsku - minimálně do listopadu budou známky v Notýsku i pracovních sešitech pouze motivační, jinou známku než jedničku tedy nenajdete. Děti by v současné době měly umět přečíst i napsat písmena A,E,I,Y,O,U, skládat a rozkládat slova (alespoň s třemi hláskami), poznat, na kterou hlásku slovo začíná a končí. Každý týden vyvozujeme dvě písmena, pokud má Vaše dítě s jejich rozeznáním problémy, procvičujte s ním prosím doma, ať se množství nezvládnutých písmen nezvětšuje.
  • Obědy ve školní jídelně - veškeré informace o cenách stravného, termínech placení, způsobu odhlašování atd. najdete tady, jen připomínám, že nárok na dotovanou stravu má dítě jen tehdy, pokud je ve škole, případně 1. den nemoci, kdy si jídlo můžete odnést domů v nosiči. Stravu na další dny je třeba odhlásit, v případě neodhlášení stravy Vám bude účtována plná cena, tj. 55 Kč za oběd. Více čtěte tady.
  • Snad už je to úplně všechno....

Děkuji za Vaši vstřícnost a pochopení. VK